Egen design

Guldsmed som tillverkar unika smycken för alla tillfällen.

  • Vi arbetar med 100% återvunnet Guld.
  • Alla våra diamanter är garanterat konfliktfria och följer kimberlyprocessen.  Utöver diamanter har vi även ett stort utbud av andra ädelstenar i alla dess färger och former.
  • Ni erbjuds hos oss möjlighet att i lugn och ro diskutera igenom design av smycket direkt med vår guldsmed.

Guldsmed i Göteborg som tillverkar unika smycken av egen design.

I butiken har vi alltid ett urval av våra vackra, handtillverkade smycken med egen design. Många av de smycken vi har till försäljning i butiken är endast tillverkade i ett unikt exemplar. Hos oss får du prata direkt med vår guldsmed och diskutera igenom design av ett unikt smycke till dig eller någon du tycker om.

Vår specialitet är färgädelstenar

Vi på Guldsmed J. Strömberg har en förkärlek till färgädelstenar och har därför en nära kontakt med stenhandlare för att få tag på de allra finaste exemplaren. Vi förnyar kontinuerligt vårat utbud i butiken med nya smycken där vi ofta använder oss av lite ovanligare färger/former på ädelstenarna. Du finner även lösa stenar till försäljning som vi gärna använder som utgångspunkt för att tillsammans designa ett unikt smycke för just dig. Vår största leverantör av färgstenar är Ädelstensgruppen, ni hittar ett urval av deras stenar HÄR.